Karriererådgivning / Outplacement

CounsL tilbyder karriererådgivning / outplacement til både private og virksomheder.

 

Til virksomheder:

CounsL kan hjælpe dine medarbejdere til en god start på deres videre arbejdsliv, såfremt virksomheden pga. omstruktureringer eller lignende ser sig nødsaget til at afskedige medarbejdere.

Eller måske har I lyst til at hjælpe en enkelt medarbejder videre til en karriere udenfor jeres virksomhed? I dette tilfælde tilbyder CounsL også individuel karriererådgivning.

Karriererådgivning eller outplacement, som det ofte kaldes, omfatter elementer som bl.a. optimering af CV og ansøgning, hjælp til aktivering af netværk, uopfordrede ansøgninger og interviewtræning. Typisk omfatter et forløb minimum 4-5 individuelle møder samt – i tilfælde af flere samtidigt opsagte – en indledende gruppeworkshop.

 

Til private:

Har du behov for at gentænke dine karrieremål eller er du på udkig efter et nyt job? Så kan CounsL hjælpe dig med at lægge en strategi og gode råd til, hvordan du kan få dit næste job via netværk og ansøgninger. Vi sikrer også, at dit CV og dine ansøgninger virker efter hensigten, og hjælper med interviewtræning etc.

 

Kontakt os for yderligere information og en skræddersyet løsning til netop dig eller din virksomhed på tlf. 2121 4698 eller mail: kontakt@counsL.dk

Rekruttering / Search

Har I brug for hjælp til at finde den rette kandidat til jeres åbne stilling? Hvorfor ikke lade CounsL hjælpe jer i processen?

 

Mange års erfaring fra HR og rekrutteringsbranchen har givet os et stort netværk og evnen til at matche den rigtige kandidat med det konkrete job.

Vi kan hjælpe både via search (headhunting) eller udvælgelse via annoncering afhængig af den ønskede profil på jeres fremtidige medarbejder.

Speciale: HR og IT-profiler – udviklere, projektledere, konsulenter mm.

Kontakt os for en snak om mulighederne eller et tilbud på tlf. 2121 4698 eller mail: kontakt@counsL.dk

HR assistance

Har I behov for en midlertidig HR Business Partner eller hjælp til HR relaterede opgaver?

Eller mangler I en ekstern HR partner, indtil jeres virksomhed bliver stor nok til at ansætte en intern HR medarbejder?
Så kontakt CounsL.
Baseret på mange års HR-erfaring tilbyder CounsL assistance til en bred vifte af HR-opgaver på projekt- eller timebasis.

Specialer:

HR strategier
HR politikker
Rekruttering
Employer branding
Personaleledelse
Organisationsudvikling
Appraisals
Medarbejderhåndbøger
Personprofilanalyser
mm.

HR funktionen A-Z

Specielt for mindre virksomheder i vækst kan etablering af en funktionsdygtig HR funktion tage meget tid og fokus fra forretningen.

CounsL kan hjælpe din virksomhed til at opbygge en HR funktion fra bunden, så I efterfølgende har de vigtigste elementer på plads, herunder:

HR strategi
Værdier
Processer – f.eks. tiltrækning, rekruttering, relocation, introduktion, fastholdelse, udvikling, fratrædelse
Politikker
Værktøjer – performance appraisal / MUS, medarbejderhåndbog, interviewskema, stillingsannoncer
og meget mere.

Kontakt os for en snak om mulighederne eller et tilbud på tlf. 2121 4698 eller mail: kontakt@counsL.dk