CounsL

CounsL er et konsulentfirma stiftet af Sys Vecht i 2004. CounsL tilbyder løsninger til virksomheder om HR relaterede emner på konsulentbasis.

Eksempler på nogle af de HR-relaterede opgaver, CounsL har løst gennem årene, er:

Interim HR management
Opbygning af en HR-funktion A-Z
Rekruttering
Search
Outplacement
Karriererådgivning
HR strategier og –politikker
MUS processer
Værdiprocesser
Spouse-support
Personprofilanalyser

CounsL faciliterer desuden workshops samt holder indlæg om emner som rekruttering, employer branding og professionel networking via LinkedIn.

Udover Sys Vecht råder CounsL over et netværk af stærke HR-profiler, som tilsammen kan løfte en meget bred vifte af opgaver, store som små.

Kontakt os for en snak om mulighederne eller et tilbud på tlf. +45 2121 4698 eller på e-mail: kontakt@counsL.dk

Sys Vecht

Sys Vecht er en erfaren konsulent med mere end 25 års professionel erfaring fra HR- og lederstillinger i IT- og rekrutteringsbranchen.

Med en teoretisk baggrund som HD i Organisation og Ledelse samt ansættelser som HR Manager i internationale virksomheder som bl.a. Ciber Danmark, IO Interactive og Excitor, var værktøjerne både mangfoldige og velafprøvede, da Sys i 2004 etablerede CounsL.

Siden har CounsL etableret samarbejde med en lang række større og mindre virksomheder – nogle med enkeltstående projekter, andre med en mere kontinuerlig strøm af opgaver. For næsten alle kunder gælder dog, at de er vendt retur med nye opgaver, når de har haft behov for assistance fra en ekstern HR partner.

Læs mere om nogle af virksomhederne og hvad de siger om samarbejdet her.

SV_fritlagt