CounsL

CounsL er en konsulentvirksomhed stiftet af Sys Vecht i 2010. CounsL tilbyder coaching, karriererådgivning og LinkedIn-træning til både virksomheder og privatpersoner, samt rådgivning om HR-relaterede emner på konsulentbasis.

CounsL faciliterer desuden workshops samt holder indlæg om emner som rekruttering, employer branding og professionel networking via LinkedIn.

Udover Sys Vecht samarbejder CounsL med et netværk af stærke HR-profiler, som tilsammen kan løfte en meget bred vifte af opgaver, store som små.

Eksempler på opgaver, CounsL har løst gennem årene:

Coaching og karriererådgivning
Outplacement af opsagte medarbejdere
Rekruttering/Search
MUS proces
HR-strategier og -politikker
Support til expats
LinkedIn træning
Interim HR Management
Opbygning af HR-funktion A-Z
Værdiproces
Personprofilanalyser

Kontakt os for en snak om mulighederne eller et tilbud på tlf. +45 2121 4698 eller på e-mail: kontakt@counsL.dk

Sys Vecht

Sys Vecht er en erfaren konsulent med solid professionel erfaring fra HR- og lederstillinger i IT- og rekrutteringsbranchen.

Med en teoretisk baggrund som HD i Organisation og Ledelse, en coach certificering fra Sofia Manning samt ansættelser som Head of HR i internationale virksomheder som bl.a. Ciber Danmark, IO Interactive og Excitor, var værktøjerne både mangfoldige og gennemprøvede, da Sys i 2010 startede CounsL.

CounsL har gennem årene etableret samarbejde med en lang række større og mindre virksomheder – nogle med enkeltstående projekter, andre med en mere kontinuerlig strøm af opgaver. For næsten alle kunder gælder, at de er vendt retur med nye opgaver, når de har haft behov for assistance fra en ekstern HR-partner.

Læs mere om nogle af virksomhederne og hvad de siger om samarbejdet her.

SV_fritlagt