LinkedIn Workshops

LinkedIn er i dag det største professionelle netværk i verden.

I januar 2021 havde netværket jf.  LinkedIn selv 740 millioner brugere worldwide, heraf 2,6 millioner brugere i Danmark. Det er tæt på tallet for arbejdsstyrken, som af Danmarks Statistik i januar 2020 blev opgjort til  2,8 millioner!

Også virksomhederne har taget netværket til sig, og i januar 2021 er der 55 millioner virksomhedssider på LinkedIn – mere end en 7-dobling i forhold til 2015, hvor tallet var 7,4 millioner.

LinkedIn er dermed blevet ét af de vigtigste fora for både employer branding, personlig networking og branding samt jobsøgning og rekruttering, og et nærmest uundværligt (gratis!) værktøj for rigtig mange.

Kunne du tænke dig at få styrket din personlige LinkedIn profil og få værdifulde tips til, hvordan du udnytter den bedre? Eller kunne din virksomhed tænke sig at komme i dialog med et stort antal attraktive kandidater, som måske kun er passivt jobsøgende, men som samtidig har interesse i at høre om netop din virksomhed som en potentiel fremtidig arbejdsplads?

Så læs mere om nogle af de kurser og workshops, vi tilbyder nedenfor, eller kontakt nig for yderligere information på tlf. 2121 4698 eller mail: kontakt@counsL.dk

LinkedIn for alle – personlig branding og networking

Har du en profil på LinkedIn, men er lidt i tvivl om, hvad du egentlig skal bruge den til? Er du jobsøgende og vil du gerne i dialog med virksomheder og headhuntere? Vil du gerne blive bedre til at vedligeholde dit netværk, så det står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det? Så er dette workshoppen for dig.
I løbet af denne 3-timers workshop får du bl.a. input til følgende:

Optimering af din personlige profil
Hvordan du kan bruge LinkedIn til at samle og vedligeholde dit netværk
Hvordan du kan brande dig via LinkedIn og tiltrække opmærksomhed fra virksomheder og headhuntere
Brug dit netværk til at finde ledige jobs samt potentielle arbejdsgivere og kontakter
Gode råd til networking og uformelle mødeaftaler
Hvordan måler du effekten?

Målgruppe:
Jobsøgende, studerende eller andre, som kunne tænke sig at optimere deres LinkedIn profil og samtidig få input til, hvordan de kan bruge den til at vedligeholde deres netværk, jobsøgning mm.
Denne workshop udbydes både som virksomhedstilpasset og som åbent kursus, og alle deltagere vil efter workshoppen modtage ”Guide til din personlige LinkedIn profil”. Workshoppen kan afholdes på både dansk og engelsk, ligesom ovennævnte guide fås på begge sprog.

Læs mere om tilmelding og dato for næste åbne workshop her (link)

LinkedIn for virksomheder – rekruttering og employer branding

Får du altid fat i de bedste kandidater, når du søger nye medarbejdere? Er du i løbende dialog med potentielle fremtidige kandidater? Og kender de kandidater, du ønsker at tiltrække, din virksomhed tilstrækkeligt godt? Hvis du svarer nej til bare ét af ovenstående spørgsmål, er denne workshop måske noget for dig.
På denne 4-timers workshop får du kendskab til LinkedIn’s mange muligheder som rekrutteringsværktøj og employer branding platform.
Udgangspunktet vil være mulighederne, du har med en gratis profil, og nogle af de emner, der vil blive stillet skarpt på, er:

Hvordan finder du de gode kandidater – både de aktivt og de passivt jobsøgende? Og hvordan kontakter du dem?
Hvordan udnytter du LinkedIn til at brande din virksomhed som en attraktiv arbejdsplads?
Hvordan optimerer du din virksomheds company page og bruger den aktivt i jeres employer branding indsats?
Hvilke budskaber er relevante for jeres netværk, og hvordan sikrer I, at budskaberne bliver spredt?
Interne overvejelser og processer ift. LinkedIn indsatsen, herunder hvordan medarbejdere og ledelse kan inddrages.

Målgruppe: HR-medarbejdere, ledere, selvstændige rekrutteringskonsulenter

Workshoppen tilrettes til netop din virksomheds behov, og alle deltagere vil efter workshoppen modtage ”Guide til din personlige LinkedIn profil”. Workshoppen kan afholdes på både dansk og engelsk, ligesom ovennævnte guide fås på begge sprog.

Personlig sparring til optimering af din LinkedIn-profil

Har du endnu ikke en LinkedIn profil eller vil du gerne blive bedre til at bruge den, du har? Så er det måske personlig sparring, du har behov for.

Et personligt sparringsforløb kan typisk se sådan ud:

På 2 individuelle møder opsætter/optimerer vi din LinkedIn profil A-Z med udgangspunkt i dine personlige behov og ønsker til brugen af LinkedIn

På det første møde gennemgår vi din profil og de vigtigste elementer i opbygning og udnyttelse af en god LinkedIn profil, herunder settings.
I tiden mellem de to møder arbejder du selv videre med din profil med hjælp fra den udleverede guide: ”Guide til din personlige LinkedIn profil”.
På det andet møde gennemgår vi din opdaterede profil samt går i dybden med de mange muligheder, du har med LinkedIn til jobsøgning, networking og personlig branding, samt hvad det kræver af tid/indsats.

Den samlede pris for ovenstående forløb er kr. 4.900,00 + moms, og omfatter 2 møder á 2 timer samt et eksemplar af ”Guide til din personlige LinkedIn profil”. Ønsker du kun et enkelt møde, er prisen kr. 2.800 inkl. guide.